Előfizetői tartalom

Óriási fejlődési lehetőséget rejt magában a hazai befektetési-alap piac

Portfolio
Annak ellenére, hogy a befektetési alapok szerepe Magyarországon a közép-európai régió más országaihoz hasonlóan viszonylag csekély, e piac óriási fejlődési lehetőségeket hordoz magában. Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása és az ezzel egyidejűleg végrehajtott liberalizáció lehetőséget teremtett a valamennyi tagországban szabadon forgalmazható, a forinthoz képest stabilabb devizanemekben jegyzett, és ezáltal biztonságosabb befektetést ígérő esernyőalapok, (angol betűszóval UCITS alapok) magyarországi térnyerésére.

A Réti, Antall & Madl Ügyvédi Iroda és a PricewaterhouseCoopers közös konferenciájának a célja az volt, hogy az említett külföldi esernyőalapokra vonatkozó speciális jogi és adózási szabályok ismertetésén felül a befektetési alapokkal és a private banking szolgáltatásokkal foglalkozó szakemberek számára közös fórumot biztosítson az eddig elért eredmények és a jövőbeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés