Előfizetői tartalom

Felügyeleti felszólítás az ING Alapkezelőnek

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete felszólította az ING Befektetési Alapkezelőt, hogy a továbbiakban maradéktalanul biztosítsa az alapkezelési tevékenységére vonatkozó jelenleg hatályos irányadó jogszabályok és engedélyek által elrendelt követelmények érvényesülését, különös tekintettel az általa kezelt portfoliók egymás közötti ügyletei során a piaci ár dokumentálására, a nettó eszközérték megállapítására, az adatvédelmi előírások érvényre juttatására, a rendszeres tájékoztatási kötelezettségnek való folyamatos megfelelésre, valamint a vagyonkezelési szerződésekben foglalt vagyonkezelési irányelvek betartására vonatkozólag.

A Felügyelet 2004. szeptember 9. és 22. napja között átfogó helyszíni ellenőrzést folytatott az Alapkezelő székhelyén abból a célból, hogy meggyőződjön az Alapkezelő tevékenysége gyakorlásának jogszerűségéről, valamint, hogy biztosítva lássa azt, hogy az Alapkezelő a működése során a részére kiadott engedélyekben előírt feltételeknek, továbbá az általa kezelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés