Előfizetői tartalom

Változik a Parvest Europe Mid Cap befektetési politikája

Portfolio
A Parvest Europe Mid Caprészalap befektetési politikája a 2004. november 25-én érvényes (és 2004. november 26-án számított) nettó eszközérték kiszámításától kezdődően megváltozik. Az új befektetési politika értelmében a részalap eszközeinek minimum 75%-át az Európai Unió valamely tagállamában székhellyel rendelkező cégek által kibocsátott, a DJ Stoxx Mid, Citigroup EMI Europe vagy az FTSE Developed Europe Mid Cap indexekben szereplő törzsrészvényekbe, jegyzési warrantokba, befektetési jegyekbe, vagy egyéb, törzsrészvénynek tekintett értékpapírokba fekteti be.

A részalap eszközei fennmaradó részét törzsrészvényekbe, jegyzési warrantokba, befektetési jegyekbe, vagy egyéb, az általános befektetési politikában meghatározottaktól eltérő értékpapírokba, kötvényekbe, átváltható és jegyzési jogot biztosító kötvényekbe, pénzpiaci eszközökbe vagy készpénzbe fektetheti be. A Parvest Europe Mid Caprészalap befektetési jegy tulajdonosai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés