Előfizetői tartalom

KBC: egységesített vagyonkezelés Lengyelországban

Portfolio
A KBC csoport vagyonkezeléssel foglalkozó részlegeinek összeolvasztását tervezi Lengyelországban a következő hónapokban annak érdekében, hogy kihasználja az egyes területek közötti szinergiákat, javítsa a mérethatékonyságot. A változtatás a Warta Asset Management, a Warta TFI, a Kredyt Bank ZA és a TFI Kredyt Banku tevékenységét érinti, ugyanis ezek a továbbiakban egy szervezeti egységet alkotnának. A KBC már értesítette a lengyel részvénypiacot felügyelő hatóságokat és beadta az összeolvadáshoz szükséges iratokat.

Szeptember végén a négy vagyonkezelő egység 14 alapot és kb. 673 m eurót kezelt. Az új társaság, melybe a KBC csoport Philippe De Brouwert is delegálta elsősorban a retail ügyfelekre fókuszál majd (a Kredyt Bank és a Warta jó értékesítési hálózattal rendelkezik), emellett privát banki szolgáltatásokat végez és intézményi vagyonkezelést is folytat majd. A pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés