Előfizetői tartalom

Új CIB alapok indulnak: indexkövető és konvergencia

Portfolio
Engedélyezte a PSZÁF a CIB Indexkövető Részvény Alap valamint a CIB Konvergencia Kötvény Alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozatala céljából készített nyilvános tájékoztató, rövidített tájékoztató és nyilvános ajánlattétel közzétételét. A befektetési jegyek jegyzése a közzétételt követő hetedik naptól kezdődhet meg. A tájékozatókat az Alapkezelő ma közé is tette. A jegyzés eredményességének megállapítását követően az alapkezelő köteles haladéktalanul intézkedni az alap nyilvántartásba vétele iránt.

A CIB Indexkövető Részvény Alap és a CIB Konvergencia Kötvény Alap esetén is a jegyzés eredményes, amennyiben legkevesebb 200 m Ft értékű befektetési jegy lejegyzésre kerül, ellenkező esetben a jegyzés meghiúsul. A kibocsátó túljegyzést korlátlan mennyiségben elfogad. A befektetési jegyek jegyzésére nyitva álló időszak: 2004. augusztus 23.-2004. augusztus 25. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés