Előfizetői tartalom

Csak a pénzpiaci alapok iránt van érdeklődés

Portfolio
A Bamosz tagok által kezelt vagyon nagyságát illetően a minden téren dinamikus növekedést produkáló április után meglehetősen vegyes képet mutató május következett - állapítja meg a Bamosz májusi jelentése. Az elmúlt hónapban folytatódott a pénzpiaci alapok dinamikus növekedése (3.7%-kal nőtt egy hónap alatt az összvagyonuk), a befektetők bizalma láthatóan kezd helyreállni e legkevésbé kockázatos alaptípus iránt.

Volumenében csekélyebb mértékű, azonban arányát tekintve jelentős vagyonnövekedés (több, mint 15%) történt a vegyes alapoknál, mely elsősorban új, garantált alapok indulásának köszönhető. Az ingatlanalapok is folytatták szinte már szokásos, kiegyensúlyozott növekedésüket, vagyonuk egy hónap alatt 1.1%-kal nőtt (jórészt a portfólió felértékelődésének következtében)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés