Előfizetői tartalom

Végleges kondíciók a holnap induló K&H garantált alapokra

Portfolio
A K&H Alapkezelő meghatározta az április 15-től 1 hónapig jegyezhető 2 új garantált befektetési alapjának végleges hozamígéretét. A K&H dollár fix befektetési jegy 2 évre 8.16% - éves 4%-nak megfelelő - dollár kamatot garantál. A forint alapú K&H fix plusz 5. alap 3 és fél évre most 24% minimum fix kamatot garantál, mely éves szinten kb. 6.34%-os kamatot jelent.

A K&H dollár fix befektetési jegy esetében a tőke és a kamat kifizetése lejáratkor dollárban, illetve abban az eseten forintban történik, ha a futamidő végén a dollár forintárfolyama meghaladja a 2004. május 20-i MNB középárfolyam 110%-át. Bár az Alapkezelő a dollár kifizetést valószínűsít, a magas kamat és az árfolyamnyereség miatt forintkifizetés esetén is jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés