Előfizetői tartalom

"Fektess nyersanyagokba és ázsiai nőkbe!" - Sztár alapkezelők találkozója Bécsben

Portfolio
A "fektess nyersanyagokba és ázsiai nőkbe" idézet második része persze csak átvitt értelemben értendő, de akár mottója is lehetne a kongresszusnak. Március 22-én és 23-án a Fonds Professionel Multimedia GmbH szervezésében kétnapos befektetési alap konferencia zajlott az újonnan átadott bécsi vásárváros területén (Wiener Messe). A két meghívott sztárelőadó Jim Rogers ( Soros György volt alapkezelő társa, tőle származik a fenti idézet) illetve John A. Carey (Pioneer Fund alapkezelője) mellett a globális és a német nyelvű terület összes jelentősebb alapkezelőcége és befektetési tanácsadó cége képviseltette magát.

A bécsi vásárváros területén 93 kiállító és 1600 befektetéssel foglalkozó szakember, tanácsadó részvételével 2 napos befektetési alap kongresszus zajlott március 22-én és 23-én. A két nap folyamán 43 előadás hangzott a legkülönbözőbb témákban: a globális, ázsiai, kelet-európai, japán, európai befektetési alapoktól az ingatlan, hedge, nyersanyag, átváltható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés