Előfizetői tartalom

Befektetési alapok 2003 I. negyedév: dinamikus növekedés, népszerű ingatlanalapok

Portfolio
Alapvetõen sikeres negyedévet tudhat maga mögött a befektetés alap piac. A kezelt vagyon nagyságában a tavalyi év végén elindult növekedés folytatódott. Megfigyelhetõ, hogy a befektetõk alapvetõen továbbra is a biztonságosabb formákat keresik (kötvény, pénzpiaci), ugyanakkor rohamosan nõ az ingatlan alapok népszerûsége. A részvény típusú befektetésektõl továbbra is inkább tartanak a megtakarítók. A befektetési alapok piacán a kezelt vagyon tekintetében az idei évre kb. 20%-os bõvüléssel számolhatunk.

Dinamikus vagyonnövekedés. Az idei év elsõ három hónapjában folytatódott a befektetési alapok vagyonának dinamikus növekedése. Az összesített nettó eszközérték március végére majdnem elérte az 1,100 mrd Ft-ot. Az év elejéhez képest a növekedés kb. 170 mrd Ft-ot, az egy évvel korábbi állapothoz képest 265 mrd Ft-ot tett ki. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés