Előfizetői tartalom

A BAMOSZ sem mehet el szó nélkül az ingatlanszövetkezetek mellett

Portfolio
A Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) sem mehet el szó nélkül az ingatlanszövetkezetek elmúlt időszakban folytatott reklámkampánya mellett. A Szövetség nem minősíti ezeket a befektetési lehetőségeket, viszont felhívja a figyelmet, hogy a hirdetések sokszor közgazdasági nonszenszeket tartalmaznak. A befektetésekhez sem az Országos Betétbiztosítási Alap, sem pedig a Befektetővédelmi Alap garanciája nem társul.

A közelmúltban több "ingatlanszövetkezet" indított széleskörű kampányt - áll a BAMOSZ közleményében. Reklámanyagaikban fix kamatozású befektetési termékként tűntetik fel azt az általuk kínált konstrukciót, amely során a befektetők a szövetkezettől szövetkezeti üzletrészt vásárolnak és azt a szövetkezet tőlük határidős megállapodás keretében egy előre megállapított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés