Előfizetői tartalom

100 mrd Ft felett a K&H Alapkezelő alapjainak vagyona

Portfolio
A napokban a K&H Alapkezelő befektetési alapjaiban kezelt vagyonának állománya meghaladta a 100 milliárd forintot és piaci részesedése 10% fölé emelkedett. A K&H Alapkezelő által kínált 9 befektetési alap között a hazai piac második legnagyobb alapja, a közel 70 milliárd forintos K&H Pénzpiaci Alap szerepel a legnagyobb állománnyal.

A K&H Alapkezelő által kezelt teljes vagyon nagysága meghaladja a 150 milliárd forintot. A K&H alapjaiban kezelt vagyon egy év alatt duplájára növekedett, mely igen szignifikáns bővülésnek számít. A K&H ezzel a növekedéssel a harmadik számú alapkezelőnek számít a piacon az OTP és a Budapest Alapkezelő után. K&H AlapkezelőA jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés