Előfizetői tartalom

A K&H Alapkezelő bevezeti a magyar piac első garantált alapját

Portfolio
A K&H Alapkezelõ szeptember 30-tól bocsátja jegyzésre egyedülálló új alapját, a magyar befektetési alap piac elsõ garantált konstrukcióját. Az új K&H Fix Plusz Befektetési Alap különlegessége egy elõre meghatározott hozamígéret. A K&H Alapkezelõ a befektetés hozamígéretét, vagyis egy garantált fix kamatot és az extrahozamot biztosító részvénypiaci részesedés mértékét a jegyzés elsõ napján hozza nyilvánosságra. Az elmúlt években a nyugat-európai piacokon a hasonló garantált alap konstrukciók rendkívüli népszerûségre tettek szert.

A befektetési alapok kifinomult típusai a nálunk mindezidáig ismeretlen "garantált alapok", amelyek egyszerre kockázatmentesek és kiemelkedõ hozam lehetõségét nyújtják az ügyfél számára. A garantált alapok a kötvény és a részvény típusú befektetések elõnyeit ötvözik, ahol a befektetõ tõkegarancia mellett hozzájut egy garantált minimum fix hozamhoz, ezen felül elõre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés