Előfizetői tartalom

Soros újra aktív - a guru ismét a kormányhoz ül

Portfolio
Soros György, a nemzetközi befektetési porond veteránja ismételten aktív szerepet szán magának. Az 1990-es évek közepén az aktív alapkezeléstől visszavonult magyar származású szakember Ázsiából az USA-ba csoportosítja át egyes alapjait, hogy ismételten részt vegyen a befektetések irányításában - tudósított a Dow Jones Soroshoz közel álló forrásokra hivatkozva. Soros Amerikában megkezdte az éjszaka dolgozó alapkezelők felvételét az ázsiai befektetések menedzselésére.

Több jel is arra utal, hogy Soros György pár év pihenés után, 71 évesen ismételten aktívan szerepet kíván vállalni a Quantum alapok menedzselésében. Soroshoz közel álló források szerint Soros által menedzselt alapok megkezdték befektetéseik értékesítését, mely azonban nem a régióból való kivonulást, hanem az alapkezelés központjának áthelyezését készíti elő (feltehetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés