Előfizetői tartalom

Budapest Alapkezelő megújította Internetes megjelenését

Portfolio
A Budapest Alapkezelő Rt. honlapja az eltelt hét év tapasztalatai, és az ügyfelek visszajelzései és javaslatai alapján újult meg. A Budapest Alapkezelő Rt. úttörőként, 1996-ban jelent meg a világhálón és elsőként kínált on-line befektetési szolgáltatásokat Magyarországon. Az elmúlt néhány év során folyamatosan nőtt a honlap látogatottsága és a kínált szolgáltatásokat igénybevevők köre.

Az oldal a www.bpalap.hu Internet címen érhető el. A portál mindenki számára érthetően mutatja be a befektetési alapokat és azok működését, hasznos információkat tartalmaz a befektetésekkel kapcsolatban. Az oldalt rendszeresen böngésző befektetők által kedvelt és megszokott régi eszközök új fejlesztésekkel bővültek. Az új fejlesztések, mint például a hozam kalkulátor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés