Előfizetői tartalom

Interjú Forgó Ferenccel - ingatlanpiaci lehetőségek

Portfolio
A Portfolio.hu beszélgetést folytatott a hazai intézményi befektetõk egyik legelismertebb személyiségével, Forgó Ferenccel. A beszélgetést két részletben tesszük közzé; elsõként az ingatlanalapok piacáról, az alapok mozgásterérõl, az elérhetõ hozamokról és az Európa Alap speciális projektjeirõl, az u.n. build-to-suit projektekrõl kaphatnak áttekintést olvasóink. Az interjú második részében - mely terveink szerint holnapi napon jelenik meg - a tõke- és pénzpiacokat illetõen kértük ki a szakember véleményét.

Bevezetésként tekintsük át a még csak formálódó ingatlan befektetési alap piacot. Mire számítasz a befektetési alapok ezen piaci szegmensén, mekkora lehet a bõvülés? Az ingatlan befektetési jegy, mint önálló befektetési forma, a megtakarítási állományon belül milyen arányt érhet el? Az ingatlan befektetési jegyek jelenleg kiegészítõ termék szerepét töltik be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés