Előfizetői tartalom

USA a leggyengébb láncszem - az alapkezelők véleménye

Portfolio
A Merrill Lynch 282 alapkezelő körében elvégzett felmérése azt mutatja, hogy a szakemberek az amerikai részvénypiac jövőjében bíznak a legkevésbé profit emelkedést illetően. Ennek megfelelően a 711 mrd USD-t kezelő szakértők 37%-a az amerikai piacot alulsúlyozásra javasolja. Mindeközben a globális részvénypiacok megítélése javult, különösen árazási szempontból. A legvonzóbb befektetési célpontot változatlanul a fejlődő piacok képviselik.

A Merrill Lynch által a globális részvénypiacokkal kapcsolatban végzett alapkezelői felmérés legmeglepőbb eredménye, hogy az eredmény növekedéssel kapcsolatban korábban meglévő várakozások a blue chip cégek sorozatos profit warningja ellenére nem romlott, azaz a szakemberek többsége nem hisz egy újabb, széles körű profitzuhanásban. Az egyes piacok megítélésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés