Előfizetői tartalom

Szoftverfejlesztő társaságba fektet az Euroventures

Portfolio
Az Euroventures kockázati tőke kezelő cég ma bejelentette, hogy az általa kezelt alap 1 m eurót fektetett be Közép-Európa egyik leggyorsabban fejlődő szoftverfejlesztő vállalatába. A kockázati tőke iparág esetében sem a legaktívabb időszak volt az elmúlt egy év, a a technológiai cégek pedig egyenesen kikerültek az érdeklődés középpontjából. Éppen ezért különösen érdekes a most bejeletett tranzakció.

A 2000-ben alapított Fathom Technology Közép-Európa egyik legnagyobb, IT alapú komplex üzleti megoldásokat fejlesztő vállalata. Két technológiai környezetben – a Java EJB2, illetve a Microsoft .NET platformján – fejlesztett testreszabott üzleti rendszerei többek közt a vállalati folyamatok magas színvonalú kezelését, az ügyfelek és szállítók nyilvántartását vagy a kereskedelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés