Előfizetői tartalom

Itt az első fund of funds: K&H Ingatlanpiaci Alap

Portfolio
A K&H Alapkezelő új terméket vezet be várhatóan május 21-től, a K&H Ingatlanpiaci Alapot, melyet országszerte közel 170 fiókban kínál. Ez az első olyan alap, amely nemzetközi ingatlanalapokhoz ad hozzáférést. Egyben ez a magyar piacon újszerű befektetési forma, mert az új alap ingatlanpiacokon tevékenykedő társaságok részvényein keresztül valósítja meg befektetéseit, és alapok alapjaként működik nagy külföldi alapkezelők szaktudását közvetítve. A befektető számára ez alacsonyabb kockázattal jár, mintha ingatlanvásárló, vagy részvényalapba fektetne. A K&H Alapkezelő a magyar piacon egyedülálló befektetési termékével tovább erősíti az elmúlt fél év nagymértékű növekedési ütemét, amellyel a nyílt alapokban kezelt vagyont 63 mrd forintra, piaci részesedését pedig megduplázva, 7.3%-ra növelte. Így harmadik helyet vívott ki magának május elejére a befektetési alapkezelésben.

A K&H bankcsoport kiemelt figyelmet fordít a befektetési alapokra, mivel a befektetők a hagyományos banki termékek mellett egyre inkább keresik az alternatív befektetési lehetőségeket is. A befektetési szokások Magyarországon még mindig erőteljesen a hagyományos banki szolgáltatásokra összpontosítanak, az ügyfelek a befektetések 70%-át helyezik ezekbe a termékekbe. Az európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés