Előfizetői tartalom

CA alapok 2001 első felében: a hazai állampapíralapok nőttek

Portfolio
Az év elejéhez képest enyhe gyarapodással (+780 m Ft)zárta az első félévet a CA IB Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. A piaci pozíció szempontjából a társaság továbbra is a harmadik helyet foglalja el 44 mrd Ft-os kezelt vagyonával. Az egyes alapok teljesítménye nem tért el jelentősen a referenciáktól, egyedüli jobban érezhető elmaradás a Részvény Alapnál volt. A forint felértékelődése erősen érezhető volt az euró eszközökbe fektető alapoknál.

A tőkeáramlás szempontjából a legjelentősebb vásárlások a Kötvény illetve a Pénzpiaci alapoknál történtek. Ezzel szemben a kockázatosabb termékektől a befektetők a piaci tendenciákhoz hasonlóan jellemzően elfordultak. A legnagyobb visszaváltások a CA Selectánál történtek.A hozamteljesítményeket értékelve mind a Kötvény, mind a Pénzpiaci Alap túlteljesítette a referenciaportfólió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés