Előfizetői tartalom

Ment a pénz az ABN alapokba

Portfolio
Az alapok tőkéjének gyarapodását tekintve kifejezetten sikeres évet tudhat maga mögött az ABN Amro Alapkezelő. A befektetési alapok piacára tavaly jellemző stagnálással szemben az ABN alapjaiba folyamatosan érkezett a tőke. Az eredményeket tekintve már nem volt ennyire örömteli az év, csak két alapjuk tudta túlszárnyalni a benchmarkot.

Az adatok m Ft-ban vannak.Az ábrából látható, hogy minden alapba számottevő friss tőke érkezett. Az alapkezelő nem nevezhető mohónak, átlagosan 1.4% alapkezelői díjat számolt fel a befektetőknek. Az ABM Amro az összegyűjtött tőke szempontjából a tavalyi év egyik nyertesének számít, s ez várhatóan az idén sem lesz másképp, annak ellenére is, hogy az ABN alapok tőkéje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés