Portfolio signature

Kitört az OTP – Határ a csillagos ég?

Portfolio
Közel 3 éve nem látott csúcsra emelkedett hétfőn az OTP árfolyama. A mostani emelkedéssel ráadásul egy nagyon fontos szintet sikerült áttörnie a részvénynek, melyet követően nagy emelkedés előtt nyílt meg a tér. Megnéztük, hogy meddig emelkedhet még az OTP.

Az OTP árfolyama alig több mint fél százalékos emelkedésben van hétfőn, azonban ezzel az emelkedéssel a bank részvényeinek árfolyama nem csak új idei, de közel 3 éves csúcsra is emelkedett,

legutóbb 2021 novemberben volt ilyen magasan az OTP árfolyama.

otp0722

Múlt pénteki elemzésünkben már említettük, hogy kitörés közelében van az OTP, ez az említett kitörés pedig a 18 600 forintos szint fölé pedig végül ma meg is történt: ez a szint egyébként az elmúlt két és fél évben két alkalommal is erős ellenállásnak bizonyult, legutóbb éppen idén májusban.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés