Érdekes döntés szivárgott ki: az Apple beülhet az OpenAI felsővezetésébe
Bank

Érdekes döntés szivárgott ki: az Apple beülhet az OpenAI felsővezetésébe

Portfolio
Az Apple megfigyelői szerepet vállal az OpenAI igazgatótanácsában, így az iPhone-gyártó hasonló betekintést nyer a mesterséges intelligencia startupba, mint a Microsoft - írja a Financial Times.
A generatív AI banki hasznosításáról kiemelt helyen lesz szó november 5-ei Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt!

Az igazgatótanácsi szerepvállalásról az Apple és az OpenAI múlt hónapban bejelentett, a ChatGPT Apple-eszközökbe való integrálására irányuló megállapodásának részeként állapodtak meg.

Phil Schiller, az Apple App Store vezetője, aki 1997 óta tagja az Apple vezetői csapatának, még az idén átveszi az igazgatótanácsi megfigyelői szerepet - mondta egy, az ügyet ismerő személy a Financial Timesnak.

A megfigyelői pozíció azt jelenti, hogy Schiller részt vehet az OpenAI igazgatótanácsi ülésein, bár nem szavazhat az igazgatótanácsi döntésekről. Ezzel az Apple egy szintre kerül a Microsofttal, amely tavaly szintén szavazati joggal nem rendelkező megfigyelői szerepet kapott.

Az Apple nem fizet az OpenAI-nak a ChatGPT használatáért, de az üzlet révén a start-up több százmillió felhasználóhoz juthat hozzá. Az Apple generatív AI funkciókból álló, "Apple Intelligence" névre keresztelt csomagja várhatóan még idén megjelenik.

A generatív AI banki hasznosításáról kiemelt helyen lesz szó november 5-ei Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt!

Címlapkép forrása: Shutterstock

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Paola Papanicolaou