Portfolio signature

Kiderült: napokon belül központilag visszatéríti az Apple a magyaroktól levont pénzt

Portfolio
"Az OTP Bank és az Apple közötti egyeztetések alapján várható, hogy az Apple napokon belül központilag visszatéríti a hibás terhelési tételeket" - olvasható a bank honlapján a frissített tájékoztatóban.

Az OTP Bank oldalán frissítették a tájékoztatást az Apple által magyar felhasználóktól tévesen levont összegek kapcsán. Ebben megjegyzik, az Apple alkalmazásboltjánál történt technikai hiba miatt az elmúlt napokban több indokolatlan terhelés történt magyar ügyfelek számláin. Újdonság, hogy azt írják:

Az OTP Bank és az Apple közötti egyeztetések alapján várható, hogy az Apple napokon belül központilag visszatéríti a hibás terhelési tételeket.

Ez fontos fejlemény, ugyanis előre jelzi, hogy az ügyfeleknek valóban semmilyen dolga, feladata nem lesz a levont összegek visszaszerzésével kapcsolatban, és most először azt is pontosabban megtudhattuk, hogy záros határidőn belül megtörténik a kártalanítás.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés