Portfolio signature

Úgy néz ki, nincs vége: megint tévesen terhelték magyar Apple-ügyfelek bankszámláját

Ahogy arról beszámoltunk, szerda délután és este váratlanul tömegesen és indokolatlanul vontak le egy vagy több kisebb, pár ezres, ám egyes ügyfeleknél akár összességében többszázezres összegeket magyar bankszámlákról az Apple mobiltárcáján keresztül. Banktól és kártyatípustól függetlenül terhelték tévesen a kártyákat, csak Magyarországon. A téves terhelések azonban egyes ügyfeleknél folytatódtak, egyelőre nem tudjuk, hány ügyfelet érint a probléma. Egyik olvasónk esete különösen érdekes, ugyanis ő már szerdán letiltatta az Apple-nél használt kártyáját, ennek ellenére ma hajnalban újabb téves terhelések érkeztek a számlájára.

Folytatódnak a téves levonások?

Olvasónk lapunknak mondta el saját történetét, mely szerint szerdán 18 óra előtt váratlanul és tömegesen érkeztek terhelések a számlájára, közel 70 ezer forint értékben, ezért 17:51-kor letiltotta a bankkártyáját.

Ma hajnalban azonban további terhelések történtek közel 100 000 forint értékben. A bankja telefonos ügyfélszolgálata elérhetetlen volt, ezért reggel személyesen ment be egy bankfiókba panaszt tenni.

"A hab a tortán, hogy a jegyzőkönyv szerkesztés során kevesebb tételt találtak, vagyis a számlatörténetben kevesebb levonást láttak a banknál, mint amit en SMS-ben kaptan. Holott a valós egyenlegem akkora összeggel csökkent, mint amiről én SMS-ben értesültem". Az ügyfél által látott egyenleg tehát megegyezett a banki informatikai rendszerben látottakkal.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés