FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Bezárja két külföldi képviseletét az EXIM

Portfolio
Május 30-án a belgrádi, június 7-én az isztambuli képviselet bezárásáról adott hírt az EXIM a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Közben a bank hitelállománya több mint 20%-kal emelkedett idén, így meghaladhatta a 3000 milliárd forintot, amiben a Budapest Airport állami megvásárlására nyújtott hitelnek is jelentős szerepe lehetett.

Megkérdeztük a Nemzetgazdasági Minisztérium mint tulajdonosi joggyakorló alá tartozó állami bankot, hogy mi a képviseletek bezárásának az oka, mely képviseletek bezárását tervezik még, jelenleg hány külföldi képviselettel rendelkezik az intézmény, nyitnak-e új képviseletet, és mi a képviseletek hozzáadott értéke a bank tevékenységében. Ezt a választ küldték: Nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés