Előfizetői tartalom

Megtudtuk: nem indul el a napokban az új otthonfelújítási program!

Június 3-án, jövő hétfőn indult volna el az új otthonfelújítási hitelprogram a kormány tervei szerint, a Portfolio értesülése alapján azonban nem készült el időben a kamatmentes hiteltermék, így aki a következő hetekben indítaná el az igénylést a bankfiókokban, az egyelőre nem fogja tudni ezt megtenni. Úgy tudjuk, néhány hetes csúszásról van szó.

Nem állt össze az otthonfelújítási hiteltermék A Portfolio két, egymástól független piaci forrásból is úgy értesült, hogy a programot koordináló Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nem készült el az új otthonfelújítási hitelprogram elindításához szükséges technikai részletekkel, így az induláshoz szükséges nyomtatványok, informatikai rendszerelemek, részletesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés