Előfizetői tartalom

Exkluzív információt adott az InfoRádiónak Csányi Sándor a történelmi bankvásárlásról

Portfolio
Interjút adott az InfoRádiónak Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója többek között a közgyűlésen már említett történelmi bankvásárlásról, az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív hatásairól is beszélt. A hazai részvénypiaccal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció itt.

Az interjú (részvényesek szempontjából) fontosabb részei a következők: A bankvezér szerint van tartalék a leánybankoknál, mindenütt növekedésre számítanak. Tavaly egy leánybank volt veszteséges, az üzbég, ott sok tartalékot képzett meg az OTP, elég sokba kerül az átalakítási költség, de ezzel kalkuláltak, idén már jelentős eredményre számítanak. Csányi megismételte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés