Előfizetői tartalom

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Portfolio
Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

Az elmúlt időszakban megnövekedett számú, változatos módszereket használó adathalászaton alapuló bűncselekmények ellen most egy rugalmas, könnyen kezelhető és az ügyfelek egyéni igényeire szabható napi átutalási limitet vezet be az OTP Bank. Ez a lépés összhangban van a Magyar Nemzeti Bank biztonsági ajánlásával - hívta fel a figyelmet a hitelintézet. Az új mobilbanki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés