Előfizetői tartalom

Megszólalt a Revolut a csalásokról: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában

Portfolio
Magyarország 33 európai ország közül a 30. helyen végzett a négy legalacsonyabb csalási esettel rendelkező ország egyikeként (az ezer ügyfélre jutó csalás áldozatainak száma alapján). A vásárlással és bérléssel kapcsolatos csalások a leggyakoribb csalástípusok az országban - derül ki a Revolut első pénzügyi bűnügyi és fogyasztóbiztonsági jelentéséből. A csalásokról és a fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT konferenciáján. Regisztráció és részletek itt!

Csalások nemzetközi szinten A GASA (Global Anti-Scam Alliance & ScamAdviser, Global State of Scams jelentés) szerint 2022-ben több mint 1 ezer milliárd amerikai dollárt csaltak el a világ polgáraitól. A Revolut adatai azt mutatják, hogy ez a jelenség az elmúlt évben tovább erősödött, miközben az átverések iparága jelentős változásokon ment keresztül. Egyre inkább teret nyertek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés