Előfizetői tartalom

Három banknál lesz elérhető az új otthonfelújítási támogatás, indulnak a lakossági MFB Pontok

Portfolio
A Portfolio korábbi értesülése szerint a Gránit Bank, az MBH Bank és az OTP Bank konzorciuma pályázott az MFB Pont Plusz lakossági hálózat kialakítására, és az MFB hétfői közleménye alapján ez a konzorcium meg is nyerte a közbeszerzési eljárást. Egyebek mellett a június 3-án induló otthonfelújítási program is itt lesz elérhető, a később szintén uniós forrásból induló programok mellett.

Az MFB közleménye szerint ugyanis sikeresen lezárult a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nyílt, európai uniós jogszabályoknak megfelelő közbeszerzési eljárása, melyet az MFB Pont Plusz lakossági hálózat kialakítására hirdettek meg. A közvetítői feladatok ellátásának jogát az MBH Bank, az OTP Bank és a Gránit Bank által alkotott konzorcium nyerte; a hitelintézetek a 2021-2027-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés