FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Portfolio
Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

A 2021-2027-es uniós finanszírozási ciklusban a visszatérítendő pénzügyi források közül elsőként, április 30-tól, a GINOP Plusz program 1. prioritásához tartozó KKV Technológia Plusz Hitelprogram (GINOP Plusz-1.4.3-24) lesz igényelhető. A március 28-án hivatalosan is közétett Felhívásnak megfelelően a hitelprogram célja a hazai kkv-k termelékenységének és hozzáadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés