Előfizetői tartalom

Hozta a kötelezőt a Morgan Stanley is, de már nem örülnek a részvényesek

Portfolio
A Bank of America ma közzétett gyorsjelentéséhez hasonlóan a Morgan Stanley második negyedéves jelentése is felülmúlta a várakozásokat a fő sorokon, ennek köszönhetően a nyitás előtti kereskedésben 1,4%-ot emelkedett először a bank részvényárfolyama, aztán viszont 0,3%-os mínuszba került. A részvénypiac valószínűleg nem díjazza azt, hogy a profit öszességében csökkent.

Elsősorban az egy részvényre jutó eredményben verte meg a piaci konszenzust a Morgan Stanley, de a bevételek is magasabbak lettek a vártnál. Az egy évvel korábbihoz képest viszont nem látható akkora bővülés, mint a kereskedelmi bankoknál, a kamatkörnyezetnek köszönhetően a legtöbb banknál emelkedő kamatbevételek jóval kisebb súlyt képviselnek a társaság bevételeiben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés