Előfizetői tartalom

Garanciamegállapodást írt alá a K&H az Európai Beruházási Alappal

Portfolio
Együttműködést írt alá az Európai Beruházási Alap és a K&H, amelynek értelmében már elérhető a K&H Csoportnál az InvestEU uniós garanciaprogram. A pénzintézet 3 alprogramhoz csatlakozott, amelyek minimum 50 százalékos, az ügyfelek számára díjmentes hitelgaranciát nyújtanak. A garanciaprogram célja a hazai kkv-k versenyképességének, fenntarthatósági, innovációs és digitalizációs beruházásainak ösztönzése, valamint a munkahelyteremtés támogatása - derül ki a pénzintézet közleményéből.

Együttműködést kötött az Európai Beruházási Alap és a K&H, a megállapodás értelmében már elérhető a banknál az InvestEU garanciaprogram 3 alprogramja: a kkv-k versenyképességét, fenntarthatósági beruházásait támogató, valamint az innovációs és digitalizációs fejlesztéseit támogató uniós garanciaprogram. Az InvestEU az Európai Stratégiai Beruházási Alap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés