Előfizetői tartalom

Összeérnek az ESG és a pénzügyi kockázatok - Új világ felé sodródunk

Portfolio
A zöld kötvények piaca és magyarországi helyzete, illetve az ESG és a pénzügyi piacok kockázatainak összeolvadása, valamint az ESG adatok és minősítések körüli fejlesztési lehetőségek voltak a középpontban a Cambridge Econometrics, a Budapesti Brit Nagykövetség és a Magyar Közgazdasági Társaság által szervezett online, "Financing of the energy transition in Hungary" elnevezésű konferencián.

A konferencia első felében a zöld kötvényekről volt többségében szó, Gireesh Shrimali, az Oxford Sustainable Finance Group átmenet-finanszírozási kutatásainak igazgatója ezekről, illetve az egyéb fenntarthatósági adósságeszközökről tartott előadást. Többek között bemutatta, hogy mi a különbség a zöld kötvények, illetve a fenntarthatósághoz kapcsolódó kötvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés