Előfizetői tartalom

Nem okozott csalódást a JP Morgan, mehet tovább felfelé az árfolyam

Portfolio
Ezúttal is az elsők között tette közzé gyorsjelentését a JP Morgan: a legnagyobb amerikai bank mind az egy részvényre jutó eredmény, mind a bevételek szempontjából felülmúlta az elemzők várakozását. A harmadik negyedéves gyorsjelentésre 2,6%-os emelkedést mutat a pénzintézet részvényárfolyama a nyitás előtti kereskedésben.

A bevételek 2%-kal, az EPS 8%-kal múlta felül a Refinitiv elemzői konszenzusát. A bázishoz képest már vegyes a kép: a kamatkörnyezet emelkedése jót tette a bevételeknek, hiszen azok csaknem 10%-ot emelkedtek egy év alatt, ugyanakkor az eredmény 17%-kal csökkent. A társaság profitja 9,74 milliárd dollár volt a harmadik negyedévben. A bank közölte, hogy nettó 808 millió dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés