Előfizetői tartalom

A bankok szerint van egy bökkenő a kormány által bejelentett rendkívüli hiteltörlesztési moratóriummal

Portfolio
Sajtóközleményt adott ki a tegnap kihirdetett agrárhitel-moratóriummal kapcsolatban a Magyar Bankszövetség, amely szerint az új moratórium a nemzetközi szabályok alapján elnehezíti az igénybe vevő ügyfelek jövőbeli hitelezhetőségét, ezért azt javasolják, hogy saját bankjukkal egyeztetve találják meg a megfelelő pénzügyi megoldást az érintettek.

A szervezet közleménye szerint (kiemelések tőlünk): „A régió és hazánk jelentős részén tapasztalható szélsőségesen száraz időjárás komoly nehézségek elé állítja az agráriumot, melyek leküzdésében a bankok a gazdák partnerei kívánnak lenni. A frissen megjelent agrárhitel-moratóriumról szóló kormányrendelet a bankok által javasolt és pénzügyileg egyes esetekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés