FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Túlélte az orosz fegyvereket, és bizakodva néz a jövőbe az ukrán fintech szektor

Portfolio
A Portfolio Financial IT 2022 konferenciáján Faluvégi Balázs, a Magyar Fintech Szövetség elnöke kérdezte Rostyslav Dyukot, az Ukrán Fintech Szövetség elnökét arról, hogy milyen károkat szenvedett el a szektor a háborúban, és hogyan fog tudni az elszenvedett veszteségekből talpra állni.

Össze tudná foglalni, mi jellemzi az ukrán fintech ökoszisztémát számokban? Az ország a 48. helyet foglalja el a világ közel 190 országa között a Fintech Ökoszisztéma rangsorában. Az ökoszisztéma stabil lábakon állt a háború előtt, több mint 200 fintech cég működött itt, és több szegmensben (erősek voltak blokkláncban és a kriptós üzletágban is) is voltak sikeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés