Előfizetői tartalom

Feljelentést tett az OTP a volt montenegrói vezérigazgatója ellen

Portfolio
Büntetőfeljelentést tett az OTP Bank a különleges állami ügyészségen (SDT) a montenegrói leánybankjának, a CKB-nak a volt vezérigazgatója, Kovács Pál ellen, akit kötelessége teljesítésének elmulasztása miatt elkövetett hivatali helyzetével való visszaéléssel gyanúsítanak, és ami miatt a bankot jelentős anyagi kár érte, írja a Pobjeda.

Kovács Pált tavaly szeptemberben mentették fel Montenegró legnagyobb bankjának ügyvezető igazgatói posztjáról, a korábbi felső vezetés első tagját pedig felelősségre vonták a CKB-ban nemrég feltárt sikkasztás miatt. A CKB a működés belső ellenőrzése révén egyes alkalmazottak helyzetével való visszaéléseket tárt fel, amelyek a banknak és az ügyfeleknek anyagi kárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés