Előfizetői tartalom

Szárnyal a Bank of America a húsvéthétfői gyorsjelentésre

Portfolio
A vártnál kisebb mértékben, 13%-kal csökkent a Bank of America profitja az első negyedévben – derült ki a társaság húsvéthétfőn közzétett gyorsjelentéséből. A lakossági hitelezési üzletág erős növekedése segített tompítani a globális tranzakciós piac visszaeséséből származó negatív hatást. A bank árfolyama 3,5%-ot emelkedett ma eddig.

A társaság a március végével zárult negyedévben a lakossági banki bevételek 9%-os, 8,8 milliárd dollárra történő emelkedéséről számolt be, a teljes befektetési banki díjbevétel azonban 35%-kal 1,5 milliárd dollárra zuhant a negyedévben. A nettó kamatbevétel, amely a bank hitelezésből származó jövedelmének egyik legfontosabb mutatója, 13%-kal 11,6 milliárd dollárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés