Előfizetői tartalom

Szép meglepetést hozott befektetőinek a Goldman: valósággal kiugrottak a koronavírus-válságból

Portfolio
A várt 9,46 milliárd dolláros bevétel helyett 10,78 milliárd dolláros bevételt tett közzé az amerikai Goldman Sachs befektetési bank harmadik negyedéves gyorsjelentésében, az egy részvényre jutó eredményük (EPS) 9 dollár 68 cent lett a várt 4 dollár 79 cent helyett. Nyitás előtti kereskedésben közel 1,8%-os pluszban vannak a bank részvényei.

A vártnál lényegesen jobb negyedéves számokat jelentett a Goldman Sachs befektetési bank. A Refinitiv által aggregált elemzők 4,79 dolláros EPS-számának több mint dupláját, 9,68 dollárt ért el a bank, míg bevételük 10,78 milliárd dollár lett 9,46 milliárd dollár helyett. Ez mind a tavalyi, 8,32 milliárd dolláros bevételhez, mind pedig az 5,57 dolláros EPS-hez képest hatalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés