Előfizetői tartalom

Elkapkodták a cégek az MFB koronavírus miatt bevezetett egyik hitelét

Portfolio
Az elmúlt három hónapban több mint ezer vállalkozás 120 milliárd forintot meghaladó hitelkérelmet nyújtott be a Mikro- és Kisvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram forrásaira az MFB Pontokon – közölte a fejlesztési bank. Mivel a program készletbeszerzésre és a működési költségek biztostására a legnépszerűbb, a „B” hitelcél teljes keretösszegét lefedik a benyújtott kérelmek, ezért szeptember 26-tól az MFB Pontok nem fogadnak be új hiteligénylést erre a hitelcélra vonatkozóan. A beruházási, fejlesztési hitelcélokra igényelhető „A” jelzésű termékváltozat továbbra is elérhető marad – közölték.

Budapest Economic Forum 2020 Kisgergely Kornél, az MFB főigazgatója is beszélni fog holnapi Budapest Economic Forum konfereniánkon, érdemes még regisztrálni! Információ és jelentkezés A 2019-es rekordösszegű uniós hitelfolyósítást eredményező év után 2020-ban is terv feletti hitelezési tevékenységet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés