Előfizetői tartalom

Váratlanul kivonul a pénzügyi forradalmár, az ügyfelek őrjöngenek

A Brexit bejelentése óta folyamatosan szivárognak el a kisebb-nagyobb pénzügyi intézmények Nagy-Britanniából, de talán egyik sem kavart akkora vihart, mint amikor a legnagyobb európai neobank, az N26 nemrég váratlanul bejelentette: szedik a sátorfájukat. A döntés azért érdekes, mert az N26 két évvel azután indult el a brit piacon, hogy a Brexitet megszavazták, így aligha érte őket meglepetés, most mégis a brit kilépésre hivatkozva vonulnak ki. Az ügyfelek idegesek és csalódottak, és ha az N26 nem is teljesen volt őszinte, azért nyomós okuk van otthagyni a brit piacot. Hasonló okokból akár más startupok is követhetik őket.

Financial and Corporate IT 2020 A fintechcégek jövőjéről is szó lesz a Portfolio Financial and Corporate IT 2020 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Elszomorodtam és aztán hazamentem Valóságos sokként érte a legnagyobb német neobank, az N26 brit ügyfeleit a bejelentés, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés