Előfizetői tartalom

Bizalomgerjesztő gyorsjelentés a Deutsche Banktól

Portfolio
Ahogy a múlt héten már kiderült, az elemzői várakozások több mint duplájára rúgó nyereséget ért el a második negyedévben a Deutsche Bank. A ma közzétett részletekből kiderült: a bevételeket egy érdekeltség eladása javította a befektetési banki üzletágban, miközben a kötvénykereskedésben 17%-os visszaesést szenvedett el a társaság.

Az egy évvel korábbinál több mint 10%-kal kisebb, 401 millió eurós adózás utáni eredményt ért el a második negyedévben a Deutsche Bank, de a folyamatban lévő szerkezet-átalakítás fényében ez is kisebbfajta csodának számít. A bevételeket a befektetési banki üzletágban 57 millió euróval növelte egy érdekeltség eladása.A hitelezési veszteségek 21%-kal 95 millió euróra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés