Előfizetői tartalom

Vannak, akik hiába szabadulnának a Deutsche Banktól, nem tudnak

Portfolio
A nagy hedge fundok közül többen is bejelentették, hogy csökkentik ügyleteik számát a Deutsche Bankkal, miután kiderült, hogy a pénzintézetet nagy összegű bírság megfizetésére kötelezték az amerikai hatóságok. Az iparági szakemberek szerint ez nem jelent nagy érvágást az érintett alapoknak, mivel jelentős alkupozíciójuk miatt akkor térnek vissza a bankhoz, amikor csak akarnak. Ezzel szemben a kisebb hedge fundok akkor sem tudnának megszabadulni a német banktól, ha akarnának - írja a CNBC.

John Cryan Deutsche-vezér a dolgozóinak írt múlt heti levelében a média spekulációinak tulajdonította részvényárfolyam esését, mivel arról szóltak - az egyébként igaznak bizonyult - hírek, hogy néhány hedge fund jelentősen csökkenti a bankkal kötött prime brókerügyletek számát.Kapcsolódó cikkünk2016.09.29Ördögi körbe kerülhet a Deutsche BankEgy neve elhallgatását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés