Előfizetői tartalom

Warren Buffett nem olyan szent, amilyennek mutatja magát

Portfolio
Warren Buffett, a befektetési hős, nem egy követni való modell, ha az amerikai gazdaság megreformálásáról van szó - kezdi igencsak megmondó hangvételű írását a The Economist. A cikk szerint az amerikaiak kedvenc befektetője nem olyan szent, mint amilyennek mutatja magát, erre pedig Buffett politikához, az adókhoz, a Wall Streethez és az oligopol cégekhez való viszonyát is példaként hozza fel a cikk szerzője.

Buffett és a politikaWarren Buffett már jó ideje a politika közvetlen közelében van: az 1980-as években egy hétvégére Ronald Reagan golfpartnere volt, 2003-ban ő segítette Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzóvá választását, 2008-ban pedig John McCain és Barack Obama is felvetette, hogy szívesen látnák Buffettet saját pénzügyminiszterükként. Idén pedig Amerika leghíresebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés