Előfizetői tartalom

Állami bankmentés készül Olaszországban?

Portfolio
Nem hisz az Intesa Sanpaolo vezérigazgatója abban a sajtóértesülésben, miszerint (40 milliárd eurós) stabilizációs csomaggal szállna be Róma az olasz bankrendszerbe. Pedig a Bloomberg friss értesülései szerint valami hasonlóról folynak háttéregyeztetések az EU-val. Carlo Messina az UniCredit elhibázott vezérigazgató-cseréjéről is kifejtette véleményét.

A Reuters beszámolója szerint Carlo Messina, az Intesa Sanpaolo vezérigazgatója az alábbiakról beszélt tegnap: az Il Fatto Quotidiano tegnapelőtti értesülésével ellentétben nem hisz abban, hogy az olasz kormány (40 milliárd eurós) stabilizációs csomaggal kívánná megsegíteni a bankszektort, és ezzel részesedést szerezne benne, az olasz bankszektor (közel 360 milliárd eurós)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés