Előfizetői tartalom

A leggazdagabb ügyfelekre lő a JP Morgan - Emiatt rúg ki 30 bankárt

Portfolio
A JP Morgan 30 privátbanki tanácsadójától válik meg az ázsiai operációjában, miután úgy döntött, még szűkebbre veszi a privátbanki ügyfelek számát. Ehhez már megduplázta a privátbanki limitjét a korábbi 5 millió dollárról 10 millióra, ezzel pedig több privátbanki tanácsadó munkája válik feleslegessé - írja a Financial Times.

Az elmúlt évben az amerikai nagybank összevonta a privát vagyonkezelési és privátbanki tanácsadói területeit, emellett a gazdagabb ügyfelek felé való elmozdulás érdekében 10 millió dollárra emelte a privátbanki limiteket. Tavaly év végi adatok szerint a JP Morgan 135 dolgozót foglalkoztatott az ázsiai privátbanki részlegén, amely mintegy 65 milliárd dollárnyi vagyont kezel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés