Előfizetői tartalom

Csökkenő bevételekre számít a Citigroup

Portfolio
John Gerspach, a Citigroup pénzügyi vezetője szerint a nagybank befektetési banki üzletágának bevételei negyedével is visszaeshetnek az idei első három hónapban, szemben 2015 hasonló időszakával. Emellett úgy kalkulál, hogy a kötvény és részvénykereskedési üzletágak bevételei is 15%-kal eshetnek vissza - írja a Financial Times.

Gerspach egy hónappal azelőtt közölte várakozásait, hogy a banki negyedéves gyorsjelentések beindulnának. A kereskedési bevételek visszaesése nem meglepő, miután a bizonytalan pénzpiaci hangulatban az ügyfelek is visszafogták az ilyen típusú ügyleteket. A Citigroup pénzügyi igazgatója egy befektetőknek tartott konferencián annak az aggodalmának is hangot adott, hogy a nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés