FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Százakat érdekelt az új CSOK Miskolcon és Kecskeméten is

Portfolio
Az elmúlt napokban Miskolcon és Kecskeméten több száz érdeklődő vett részt az újabb teltházas CSOK Klubokon. Már igényelhető a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), de sokan még hezitálnak, hiszen vonzó a 10 + 10 millió, de nagy a felelősség és sok a buktató. Ezért segít az országszerte népszerű lakossági CSOK Klub, amelyet kedden este már nyolcadik alkalommal szervezett meg a Portfolio az FHB Bankkal, a Takarékokkal és az Otthontérképpel közösen.

Amióta januárban életbe lépett a bővült Családok Otthonteremtési Kedvezménye, azaz az új CSOK és a 10 + 10 milliós lehetőség, ez a legnépszerűbb téma a családoknál. A nemrég kiadott CSOK-rendelet újabb változásokat hozott, amely átalakíthatja a trendeket, nem beszélve a családi házak tetőterének beépítésével kapcsolatos legfrissebb módosításról. A héten újra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés