Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készülnek jövőre a sztárbefektetések

Portfolio
Jövőre a hedge fund cégek mintegy fele új alapok indításában gondolkodik, még a szigorodó szabályozói környezet ellenére is. Az Alternative Investment Management Association (AIMA) adatai szerint főként azok a cégek gondolkodnak új alapok indításán, amelyek 500 millió dollárnál nagyobb vagyont kezelnek - írja a Reuters.

Az AIMA felmérése szerint a hedge fund cégek vezetőinek 44%-a tervez új alapot kibocsátani 2016 végéig, amelyeknél az amerikai cégek egyharmada és brit cégek fele napi likviditást is biztosítana. Az eredmények szerint az új alapok létrehozásán főként azok a cégek gondolkodnak, amelyek 500 millió dollárt meghaladó vagyont kezelnek. A felmérés eredménye egyik oldalról nézve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés